top of page

Welkom bij de LifeMe podcast

Luister naar inspirerende gesprekken met topexperten over dieet -en levensstijlinterventies voor de aanpak van chronische gezondheidsproblemen.

LifeMe podcast je levensstijl als medicijn.png
De LifeMe podcast: Welkom

Je Levensstijl als Medicijn

Wetenschappelijke informatie over leefstijl geneeskunde: in gesprek met dieet- en levensstijlexperten.

Huis der Levensstijl founder De Nys Len praat elke aflevering met interessante experten in hun vakgebied over een specifiek thema binnen de Levensstijlgeneeskunde. Hij onderzoekt welke rol levensstijl speelt om jouw gezondheid te verbeteren, je te beschermen tegen mogelijke chronische ziekten, of om jouw ziekteproces gunstig te beïnvloeden.

De LifeMe podcast: Tekst

Je kan je leefstijl effectief gebruiken als je eigen medicijn. Fun fact: bij deze podcast is alle informatie wetenschappelijk onderbouwd.

De Nys Len

De LifeMe podcast: Citaat

Ontmoet het team achter de LifeMe podcast

De Nys Len

Host van de LifeMe podcast

Len De Nys is master in de kinesitherapie en revalidatie wetenschappen en PhD student aan de Universiteit van Stirling, in Schotland. Zijn onderzoeksgebied is Healthy Ageing, zijn projecten zijn te volgen via zijn persoonlijke site,

 instagram @denyslen of via LinkedIn.

LifeMe team

Levensstijl als Medicijn vereniging

LifeMe staat Levensstijl als Medicijn. LifeMe is een groep van enthousiaste onderzoekers, (para)medici en coaches. En wil op een wetenschappelijk verantwoorde manier levensstijl inzetten om chronische ziekten, gerelateerd aan ongezonde levensstijl, te voorkomen, te behandelen en –indien mogelijk–te doen keren. Onze projecten zijn te volgen via Facebook of via onze site.

De LifeMe podcast: Kenmerken

Sponsors

Organisaties die de LifeMe podcast steuenen

Springfield Nutraceuticals is producent en leverancier van voedingssupplementen met een onderbouwde, bewezen werking.

De LifeMe podcast: Tekst

Help ons groeien

Wil je graag op de podcast verschijnen? Wil je ons (financieel) steunen zodat we onze wetenschappelijke levensstijl informatie blijvend gratis tot bij het grote publiek kunnen brengen?

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

De LifeMe podcast: Tekst

Meer weten over ons vormingsaanbod?

De LifeMe podcast: Tekst
bottom of page