Nieuws

Ontdek waar onze 'Huis der Levensstijl' experten mee bezig zijn

Nieuwe slaapcursus: 'Word Meester over je Slaap'

31 augustus 2022

Na de cursus zal je slaap niet meer zien als iets dat dat niet voor je is weggelegd. Je zal het gevoel hebben dat je weer Meester bent over je Slaap. Dat je weer controle hebt over je eigen gezondheid. Zo kan je familie, vrienden en patiënten gaan inspireren op weg naar een betere nachtrust.

Boek Elk jaar jonger - Reginald Deschepper

30 augustus 2022

De laatste twintig jaar zit de wetenschap van veroudering én verjonging in een stroomversnelling. We weten wat de belangrijkste oorzaken zijn van veroudering. We weten bovendien ook hoe we dat proces kunnen vertragen, stoppen en in sommige gevallen zelfs omkeren. Zo leven we niet alleen langer, we blijven ook veel langer gezond. Dubbele winst dus.

LifeMe podcast aflevering: De voordelen van een beetje stress

26 augustus 2022

Xander Denys is intermittent living coach (via Kpni Belgium) en traint of coacht mensen om breathwork en cold exposure te gebruiken om hun mentale en fysieke gezondheid onder controle te krijgen. Sommigen kennen hem wellicht door zijn deelname aan Kamp Waes in 2020.

LifeMe podcast aflevering: Chronische pijneducatie

5 augustus 2022

Louis Desmet behaalde zijn diploma als kinesitherapeut en manueel therapeut aan de UGent. Daarnaast heeft hij ook de opleiding looptherapie gedaan in Nederland, en heeft hij bijzondere expertise in chronische pijneducatie.

Blogreeks over je darmbacteriën

14 juni

Wat zijn darmbacteriën, wat is de functie en waarom zijn ze belangrijk voor onze gezondheid? Hoe kunnen we ons microbioom verbeteren? Ik vat het samen in deze blogreeks.

LifeMe podcast aflevering: Prikkelbare-darmsyndroom

8 juli 2022

Met prof dr Heiko De Schepper, gastro-enteroloog bij het UZ Antwerpen. Auteur van het boek 'Prikkelbare darmen'.

LifeMe podcast aflevering: Het Lymfestelsel ontrafeld

17 juni 2022

Tim Decock is kinesitherapeut en heeft twee klinieken, het Lymfehuis in Antwerpen (http://www.lymfehuis.be) en de Decock kliniek in Willebroek (https://decockliniek.be/).

Verder is hij directeur van de postuniversitaire opleiding voor kinesitherapeuten in België en Nederland (https://www.vodderschool.be/). Hij dompelt ons onder in de wondere wereld van het lymfestelsel.

LifeMe podcast aflevering: Ademhaling en stressmanagement

3 juni 2022

Luister naar de nieuwe LifeMe podcast aflevering waarin Huis der Levensstijl expert Len De Nys de co-founder van Moonbird, Stefanie Broes, interviewt over ademhaling, heart rate variability (HRV) en stress- en slaapmanagement.

 

Blijf op de hoogte

Vul hieronder je E-mail adres in en we houden je op de hoogte van onze nieuwtjes.

 

Bedankt voor de inzending!