top of page

Onze aanpak

Ons team van instructeurs, elk met uitgebreide kennis en training, deelt de nieuwste wetenschappelijke inzichten over Lifestyle Medicine en hoe ermee te beginnen. Wij onderwijzen artsen, kinesitherapeuten, lifestyle coaches en andere zorgverleners over de voordelen van Lifestyle Medicine en hoe het kan worden gebruikt om chronische ziekten die verband houden met een ongezonde levensstijl te voorkomen, te behandelen en mogelijk terug te draaien.

Overzicht team: Welkom

Huis der Levensstijl Academy

Maak kennis met onze experten

FB_IMG_1580841425808.jpg

Len De Nys

MSc. Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie
PhD Student 'Healthy Ageing'

Len De Nys is Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en PhD student aan de Universiteit van Stirling in Schotland over Stress, slaap, Healthy Ageing en Physical Exercise. Hij wil graag zijn klinische en academische kennis over de Levensstijl Geneeskunde delen met (para)medici en het grote publiek om zo uiteindelijk een brug te bouwen tussen de wetenschap en de klinische praktijk.

Reginald Deschepper_Lifestyle & Ageing consultant.jpg

Reginald Deschepper

Lifestyle & Ageing consultant

Reginald Deschepper is medisch antropoloog verbonden aan de onderzoeksgroep Mental Health & Wellbeing van de Vrije Universiteit Brussel (nu prof. em.). Hij is (co)auteur van wetenschappelijke publicaties en publiceerde de populair-wetenschappelijke boeken ‘Je levensstijl als medicijn’ en ‘Elk jaar jonger'. De wetenschap van verjonging of hoe je de tijd te slim af kunt zijn.

LifeMe_Gezonde levensstijl vereniging

LifeMe vzw

Gezonde levensstijl vereniging

Omdat we bestuursleden zijn van de LifeMe vzw, staan we in nauw contact met een hele groep van gezondheidsexperten naar wie we kunnen doorverwijzen indien nodig.

Foto_Annelies.jpeg

dr. Annelies Pattyn

Levensstijlarts Apriori

Annelies focust zich op de leefstijlgeneeskunde, een relatief nieuwe evidence based discipline waarbij alle aandacht naar levensstijl gaat. Liever nog werkt ze preventief, vooraleer klachten de kop op steken.

In het klaslokaal

Jouw naam hier?

Het Academy team groeit snel. Contacteer ons als je deel wil uitmaken van ons team.

Wil je graag je kennis rondom gezonde levensstijl verspreiden met behulp van een groeiend team? Neem dan contact op met ons. We geven je een goed onderbouwd vormingsplatform en we helpen jouw idee vorm geven.

Overzicht team: Ontmoet het team

Ontdek wie onze partners zijn.

Overzicht team: Tekst
bottom of page