top of page

Huis der Levensstijl - Wie zijn wij

Dankzij onze klinische en wetenschappelijke ervaring zijn we ervan overtuigd dat we niet alleen de symptomen van gezondheidsproblemen moeten bestrijden, maar ook de onderliggende oorzaken ervan moeten aanpakken. Dit vereist een functionele en levensstijlgerichte aanpak.

Onze missie is om zowel professionelen als patiënten meer inzicht te geven in hun gezondheid. Ons team is gespecialiseerd in levensstijlgeneeskunde. Lees verder om meer over onze experten te weten te komen.

FB_IMG_1580841425808.jpg

Len De Nys

MSc. Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie

PhD Student 'Healthy Ageing'

Geeft behandelingen bij Huis der Levensstijl

Len De Nys is Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en PhD student aan de Universiteit van Stirling in Schotland over Stress, slaap, Healthy Ageing en Physical Exercise. Hij wil graag zijn klinische en academische kennis over de Levensstijl Geneeskunde delen met (para)medici en het grote publiek om zo uiteindelijk een brug te bouwen tussen de wetenschap en de klinische praktijk.

Reginald Deschepper_Lifestyle & Ageing consultant.jpg

Reginald Deschepper

Lifestyle & Ageing consultant
Geeft vormingen bij Huis der Levensstijl

Reginald Deschepper is medisch antropoloog verbonden aan de onderzoeksgroep Mental Health & Wellbeing van de Vrije Universiteit Brussel (nu prof. em.). Hij is (co)auteur van wetenschappelijke publicaties en publiceerde de populair-wetenschappelijke boeken ‘Je levensstijl als medicijn’ en ‘Elk jaar jonger'. De wetenschap van verjonging of hoe je de tijd te slim af kunt zijn.

Foto_Annelies.jpeg

dr. Annelies Pattyn

Levensstijlarts Apriori
Geeft vormingen bij Huis der Levensstijl

Annelies focust zich op de leefstijlgeneeskunde, een relatief nieuwe evidence based discipline waarbij alle aandacht naar levensstijl gaat. Liever nog werkt ze preventief, vooraleer klachten de kop op steken.

LifeMe_Gezonde levensstijl vereniging

LifeMe vzw

Gezonde levensstijl vereniging

Omdat we bestuursleden zijn van de LifeMe vzw, staan we in nauw contact met een hele groep van gezondheidsexperten naar wie we kunnen doorverwijzen indien nodig.

In het klaslokaal

Jouw naam hier?

Het Academy team groeit snel. Contacteer ons als je deel wil uitmaken van ons team.

Wil je graag je kennis rondom gezonde levensstijl verspreiden met behulp van een groeiend team? Neem dan contact op met ons. We geven je een goed onderbouwd vormingsplatform en we helpen jouw idee vorm geven.

Wie zijn wij: Ontmoet het team

Ontdek wie onze partners zijn.

Wie zijn wij: Tekst
bottom of page